Bad Boy

Ea, fata unui pușcăriaș, copilă ascultătoare. El feciorul unui om gospodar, băiat rău și neastâmpărat, la orice „prostie” făcută în sat era primul chemat la poliție. Așa a început prima mea relație de „dragoste” despre care nu vorbesc niciodată, nu-mi place să vorbesc despre ea. Nici azi nu înțeleg cum am ajuns să fim împreună. Era băiatul care făcea orice îi spuneam, era cățelușul meu ascultător și moale care se supunea la toate. Eu copil alintat și capricios care avea mereu dorințe.

i_disappear_by_iisfox-d3gkol7

Și astăzi când văd un bărbat brutal și serios mă gândesc că undeva acolo acasă când își lasă blana de lup devine un cățeluș moale și drăgălaș supus stăpânei lui.

Astăzi genul ăsta de bărbați nu-i apreciez deloc, pe atunci însă îi consideram drăguți. Așa am fost educată eu (să-mi bat joc de bărbați fiindcă merită), așa sunt educate multe fetițe.

Pe (unii) bărbați i-am stimat mereu dar m-am atârnat de ei întotdeauna rece, ca de ceva ce poate la un moment dat să dispară din viața ta, ca de ceva ce poate fi mereu înlocuit. Fie cu ceva mai bun sau mai rău dar oricum înlocuit. Nu am înțeles niciodată femeile care se lasă înjosite și maltratate sau se omoară după un bărbat. Dragostea asta nu e de mine.

La câțiva ani după despărțire ne-am întâlnit la o nuntă din sat. Eu cu mult schimbată, El rămas același. Am revizuit câteva momente din fosta noastră relație. El la fel de pasionat după mine, la fel de supus, Eu… atât de nepotriviți. Abia atunci am înțeles că prima relație nu se va uita niciodată dar la un moment dat îți vei da seama că a fost o greșeală. Prima greșeală din viața ta.

P.S. Discutăm rar, dar discutăm și astăzi. El căsătorit, divorțat și cu copil. Cu mine e la fel ca la 15 ani…EU

Sursa foto: iisfox.deviantart

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s