Bărbații din viața noastră

La cât de mult savurez ultimul timp de la viață îmi vine să cred că voi muri curând. Tind să cred că tânără și frumoasă voi rămâne în amintirea multor bărbați. Bărbații din viața mea, dar și din viața voastră. Iubiții, soții sau chiar amanții, bărbații pe care îi avem în comun. Diferența e că eu știu de voi din viața lor iar voi de mine nu.  Diferența e că, eu conștient accept situația dată iar voi sunteți mințite. Ideile voastre despre o viață ideală sunt doar niște aluzii, aluzii implementate de societatea aceasta bolnavă.
Bărbatul ideal din viața ta pe care îl controlezi cu atâta ardoare se culcă și se trezește cu gândul la o altă femeie. Iar sexul nebun pe care îl face uneori cu tine se datorează tot mie. Dacă crezi că mă simt incomod uitându-mă în ochii tăi atunci când îmi vorbești despre bărbatul tău „ideal”, te greșești amarnic! Uneori te compătimesc în priviri, alteori mă gândesc „asta și meriți” iar zâmbetul meu rămâne același pentru ambele, îl controlez atât de bine.
Iubesc omul care se află astăzi în mine, egoismul pe care l-am înrădăcinat adânc și libertatea care mă face atât de satisfăcută. Iubesc relația în care sunt implicată astăzi îmi oferă șansa să fac atât de multe experimente, mai ales pe relațiile voastre.

Mâine voi ieși cu bărbatul tău la ceai! Diferența e că, eu voi ști unde e bărbatul meu iar el va ști unde sunt eu. Tu, vei fi mințită!

Sursa foto: Pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s