Eli-Pili

Despre acest local nu m-am așteptat că voi scrie negativ. Mai ales după ce am observat diferite fițe/cucoane intrând acolo. Mă gândeam că e un local bombă…Prima interacțiune negativă am avut-o când am vizitat Karaoke la ei, deservire zero și o mare mizerie. Dar atunci m-am gândit că sunt sub influența alcoolului plus că eu mai sunt capricioasă la localuri și o fi na, vina mea. Apoi am mers trează acolo…
Astăzi o să fac o mică recenzie la acest local popular și destul de apreciat Eli-Pili (ели двигаются) restaurant cu specific european. Localul îl găsiți pe str. București 68 și lucrează non-stop. E practic în centrul Chișinăului și e comod să ajungi la el.

photo_2018-04-08_21-20-16
O să încep cu interiorul localului. Un designe foarte drăguț și deosebit, care ușor poate atrage turiștii. O idee superbă sunt poveștile difuzate la veceu, e ceva neobișnuit și sinceră să fiu nu am mai întâlnit astfel de locuri. Dar cam aici se termină tot pozitivul.

photo_2018-04-08_21-20-27 (2)
Prețurile sunt la mijloc, unele produse mai scumpe decât în alte localuri altele mai ieftin. Au preparate atât pentru carnivori cât și pentru vegetarieni, salate, clătite, tocănițe, supe și diferite băuturi.
O să încep de la deservirea care a fost dezgustătoare de tot. Am așteptat vreo 20-25 min. să se apropie chelnerul să ne deservească, asta în condițiile în care era ora 16.30 iar localul aproape gol. Butoanele alea de pe masă care fac chemare nu aveau nici un efect, am apăsat de câteva ori pe comandă, soneria se auzea dar nimeni nu s-a apropiat decât atunci când a avut pofte chelnerul (Simion). A apărut ăsta cu o mutră înăcrită de parcă l-am întrerupt de la ceva foarte important sau am venit la el acasă și l-am pus să-mi gătească. A lăsat meniul și a dispărut după care a revenit peste vreo 15 min. a luat comanda și iar a dispărut, fără să spună nimic, în cât timp va fi gata comanda sau cât trebuie să așteptăm?
A revenit peste o perioadă și a adus ceaiul de cătină într-un ceainic extra murdar cu niște pahare nespălate care pur și simplu se lipeau de mână.

photo_2018-04-08_21-20-19

photo_2018-04-08_21-20-25

A adus apoi supă-cremă din spanac într-o tavă oribil de murdară cu rămășițe de cașcaval pe la margini și firimituri iar pe lângă toate a mai uitat și de pesmeți. Pentru prima oară am văzut să se aducă supa cremă fără pesmeți, sau poate chelnerul Simion a considerat că firimiturile de pe tavă „тоже сойдет” le poți linge…A fost rugat să aducă pesmeții și el s-a întors și a plecat, la fel fără să scoată vreun cuvânt și până la urmă nici nu i-a mai adus.

photo_2018-04-08_21-21-40 (2)

Nici măcar nu am terminat toată mâncarea. Farfuria mea era într-atât de jegoasă, galbenă și lipicioasă la fund de mi s-a lipit mâna când am vrut să o ridic. Masa cu firimituri și foarte murdară iar salata mea cu vin era „beaca”.

photo_2018-04-08_21-20-21

photo_2018-04-08_21-20-20

Notă:
-deservire-0
-curățenie-0
-mâncare-0,5
-anturaj-1 (asta fără faptul că era un miros urât și ticsit și praf peste tot) 
-localizare-1
2,5 din 10

photo_2018-04-08_21-21-41

Acest articol nu are scopul de a face publicitate localului. Este o analiză subiectivă  conform criteriilor descrise aici. 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s