În intimitate

Nu-mi place să deranjez oamenii. Nu-mi place să le dau întrebări de genul: ce faci? unde ai dispărut? de ce nu-mi scrii/telefonezi? de ce nu mi-ai răspuns? de ce nu vorbești cu mine? ce ai, te simți rău?
Oamenii pur și simplu au nevoie de intimitate, de ei, fără întrebările voastre prostești. Mă știu pe mine, uneori am nevoie să stau singură, fără internet, fără oameni, fără întrebări. Să fiu eu cu mine și atât, să-mi adun gândurile și să le pun pe raft. Am momente în care ascult muzică, servesc o cafea, un pahar de vin, dansez prin casă, și vreau să le fac pe toate astea în singurătate pentru că s-au adunat prea multe.
În astfel de momente nu am nevoie de nimeni, nici de prieteni, nici de iubit, nici de familie.
Nu-mi place să epuizez și nici să fiu epuizată cu întrebări. Nu vreau să discut tot căcatul doar pentru că ne cunoaștem s-au suntem rude.

Oamenii au nevoie de descărcare, chiar dacă unii nu înțeleg asta. Au nevoie de intimitate, de sine, de cunoaștere a propriilor gânduri. Fiecare are problemele sale, uneori nu vreau să ți le spun pe ale mele dar nici să le ascult pe ale tale. Fii bun și ți le rezolvă singur. Nu e nevoie să-mi epuizezi puterile cu toate prostiile, nu sunt decât un simplu om.
Doar, anumite lucruri le poți face în singurătate, masturbezi, stai pe toaletă, mănânci, de ce nu ai putea să te și aduni în singurătate și să-i lași pe alții să facă la fel?!

Sunt zile în care am nevoie de tăcere, fără să-ți ofer din timpul meu ție. Zile în care nu vreau să vorbesc dar nici să aud pe cineva. Zile în care nici dragostea, nici mângâierile nu își au rostul.

Ce ar fi dacă ați avea fiecare astfel de zile?! 

Sursa foto: pinterest.com

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. Amatoarea spune:

    Moment în care mi-am dat seama de mai multe lucruri… Puternic articol!💜

    Apreciat de 1 persoană

    1. Hey…mulțumesc mult..

      Apreciat de 1 persoană

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s