După perdea

Cei mai perverși bărbați sunt cei căsătoriți, cei cu familii ideale și soții pe care le iubesc la nebunie. Cei care postează poze cu iubitele lor pe rețelele de socializare și le fac cele mai frumoase dedicații de dragoste. Ei sunt perverșii care visează la cele mai excentrice poziții, la cel mai brutal sex sau jocuri de rol cu alte femei. Da, da bărbații cei îmbrăcați în costum la cravată și cu cămașa călcată perfect.
Ei fac sex acasă cu soțiile lor doar într-o poziție și nu le încalcă cuvântul niciodată. Pentru orice altă plăcere „te rog” este la ordinea zilei iar soția trebuie să aibă dispoziție ca să obții ceva. E ca un fel de ruletă pe care o învârți și aștepți să-ți surâdă norocul.
Ăștia sunt bărbații care își cumpără cel mai des soțiile cu flori sau cadouri sperând și ei să obțină ceva mai interesant. Deseori le trimit la shopping, e cea mai bună metodă de a le distrage atenția și a flirta în sfârșit cu alta. Ei visează cum le-o trag în orice poziție altor femei, dar le vine frică să experimenteze cu soțiile acasă. Evident, ei se tem de gândurile pe care le au în cap și compensează întotdeauna cu atitudinea.
Bineînțeles există și bărbați care recunosc acest lucru și măcar își asumă plăcerile lor secrete, alții sunt doar niște frustrați.
Jocul ăsta de interese are și el un profit. Toți o să-ți laude familia perfectă pe care ai construit-o, soția gospodină care care are grijă de toate în casă și cât de ideal ești tu ca bărbat.
În era tehnologiilor moderne acaparată de rețelele sociale, lupta după like-uri și aprecieri se egalează cu poziția ta în societate. Cu cât ești mai apreciat de cei din jur cu atât ești mai popular și obții mai multă încredere în tine.
Într-un fel, barter-ul ăsta conjugal la care ajung unii, este cel mai comod și pe plac societății iar tu ești mai puțin criticat.
În rest, cine știe ce perversiuni ascunzi tu după perdea?

Sexul e ca și jobul, dacă nu-l faci din plăcere îți pierzi orice interes. 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s