Ieșit din tipare

Cămașa poate fi și comodă și stilată. Chiar dacă suntem obișnuiți să categorizăm cămășile la stilul clasic, astăzi varietatea de modele ne poate ajuta să o integrăm în absolut orice combinație și în orice stil. Întotdeauna am crezut că feminitatea unei femei este definită de rochia sau pantofii cu toc, desigur dacă poți merge pe ei. De fapt, eleganță unei femei îi conferă nu rochia pe care o poartă ci atitudinea cu care abordează ea momentul.
Abia astăzi mi-am dat seama că stilul ”casual” pe lângă libertatea și comoditatea prin care se definește poate fi și cel mai atrăgător stil vestimentar plus la aceasta îți poate oferi o atitudine cu totul diferită, o atitudine de libertate. De fapt, comoditatea în vestimentație este cuvântul cheie care de cele mai dese ori ne conturează personalitatea, atitudinea și încrederea cu care putem face anumite lucruri.
Vreau să vă propun astăzi un model de cămașă foarte deosebit și deopotrivă curajos. Acest model iese din tiparele cămășilor clasice, însă poate fi încadrat cu ușurință atât într-o ținută de oficiu cât și într-o ținută casual.
Modelul cămășii este în totalitate schițat și croit de mine, combinat din câteva idei. De data aceasta am renunțat la clasica manșetă de la cămașă în favoarea unei mâneci libere fără simțul sugrumării, linia dreaptă a nasturilor am decis să o înclin într-o parte iar în partea liberă de sus am plasat un buzunar extern. Nu s-a terminat însă totul aici, am renunțat și la clasicii nasturi care vin într-o culoare cu cămașa iar terminațiile fiecărei bucăți au lungimi diferite. Deci iată ce a ieșit din asta…

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s