Trecători

on

Unii oameni dau buzna în viața ta atât de rapid încât nici nu-i observi, fiindcă, tot atât de rapid și dispar din ea. Oameni care pur și simplu îți umplu un gol atunci când e nevoie. Oameni cărora le umpli tu golul atunci când e nevoie. Ciclul ăsta poate dura mult, atât timp cât tu știi să-i primești și să le dai libertate. Oamenii nu vor sta lângă tine din obligațiune ci din egoism. Ei, te vor iubi pentru faptul cum îi faci să se simtă când sunt lângă tine, în rest dacă această necesitate trece, pur și simplu te vor părăsi.
Despre prieteniile de scurtă durată aș putea vorbi mult, nu și despre faptul că am învățat multe din astfel de prietenii. Unele s-au închis brusc, fără cuvinte, fără explicații, fără motiv.
Oamenii te vor vizita ca pe o galerie, se vor mira de opera ta, dar la final vor pleca fără cuvinte. Se vor întoarce și vor părăsi viața ta fără să-și mai aducă aminte de tine, fiindcă oamenii sunt egoiști.
Tot ce-ți rămâne ție, e să înveți să te iubești. Să te simți confortabil cu tine însuți, să păstrezi un echilibru și să nu te atașezi de nimeni. În viața ta vor apărea la un moment dat alți oameni, la fel de rapid, la fel de simplu, și tot așa vor dispărea. Tu învață-te săi primești și să le dai drumul.

P.S. Textul ăsta e scris de la o înțelegere pe care am avut-o ieri cu un prieten. „Hai să ne îmbătăm iar tu vei scrie pe urmă ceva.” Așa că iată.
Știu că vei citi asta. Asta e despre prietenie! 

 

Sursa foto: favim.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s