Alegeri simple

Eu am depășit vârsta când nu știam ce să aleg, când făceam anumite lucruri pe ascuns, am depășit și situațiile de isterie pe care le făceam frecvent, azi sunt mai calculată, am și o ordine în viață, azi îmi permit să savurez în tăcere o sticlă de vin sau să-mi aprind o țigară fără să dau explicații, fără să mă justific. O fi astea niște aere, dar unele calculate.

Unii bărbați le numesc „aere de divă”, am auzit asta în adresa mea, unii chiar au avut curajul și au zis-o direct. O fi un adevăr în asta! Dar eu am tot dreptul să selectez oamenii din jurul meu. Am dreptul să aleg cui să-i permit să intre în viața mea și cui nu. Azi am plăceri deja experimentate, cunosc cu siguranță ce-mi doresc. Știu ce mă atrage la un bărbat.

Sunt bărbați pe care îi adori chiar de la început, te atrag, îi dorești, îi accepți cu toate prostiile lor și îi simți aproape. Bărbați cu care discuțiile sunt plăcute iar orele cu ei trec pe neobservate. Bărbați de la care poți învăța, de la care vrei să înveți. Bărbați făcuți pentru femei!

Dar sunt bărbați care îți provoacă dezgust, cu tot cu costumul lor la patru ace, cu toate cărțile citite la pachet și cu toată inteligența lor. Bărbați care te irită de la primul „Salut”. Simți că nu-i al tău, e făcut pentru copertă, e ca o știre falsă care îți fură doar din timp. Bărbați care nu știu ce vor de la viață, cărora le pare că seriozitatea le oferă maturitate. Bărbați care nu acceptă faptul că o femeie poate să aibă punctul ei de vedere, că o femeie în general poate să gândească. Ei trăiesc după stereotipuri, le implementează adânc în capul lor și nu le scot de acolo. Bărbați pe care vrei să-i ții cât mai departe de tine.

Dacă selecția se numește „aere de divă„ atunci prefer să le am și să nu permit oricui să-și lase amprentă în viața mea.

Imagine: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s