Diferențe

Unele lucruri vin pe neașteptate, altele nu vin deloc chiar dacă ți le-ai dori mult. La fel e și cu dragostea și cu sentimentele. În unele relații te dedici cu totul, investești timp, emoții, sinceritate, gânduri. Ești acolo pe fir de câte ori nu ar avea nevoie de tine. Cel mai de rahat aici e că totul are un sfârșit, chiar și dragostea și emoțiile. Chiar și ce-a mai sălbatică relație de iubire la un timp încetează să mai fie la fel, iar momentul de dragoste dintre doi devine un simplu futai. Nu că uneori nu ar fi fain și ăsta dar, dacă se exagerează la un moment dat, irită. E bine să fie un echilibru în toată zarva asta. Uneori sexul fără sentimente e mult mai bun dar nu și sincer.

În unele relații te implici fizic și psihologic în altele doar fizic. Pentru-că așa simți tu, așa îți dorești. Nu ești atașată de el și vrei ca și el să nu-și permită asta, chiar dacă unele momente petrecute împreună sunt destul de bune. Există relații în care vrei să te descarci cumva fizic, fără discuții filosofice și poeme de dragoste. Nu vrei să lași sacul tău de trăiri zilnice pe spatele unui alt om dar, nici despre viața lui din afara orelor petrecute cu tine nu vrei să auzi. Băutul unui ceai, discuțiile despre Univers sau trezitul de dimineață în pat cu cineva străin, e mare bull shith mai ales atunci când nu vrei să ai nimic mai departe cu omul dat.

Relațiile în care ții comod să te afli, ele încep altfel și funcționează altfel. La sex se ajunge treptat, nu din prima zi, el vine ca o completare a chimiei trezite dintre voi, dintre discuțiile lungi și frumoase.
Oamenii sunt atât de eroi și le place eroismul ăsta, dar e destul să prindă pe cineva în plasă și deodată îi aruncă o responsabilitate pe spate. Dacă îți zice că te place, așteaptă același lucru în schimb, îți scrie mereu sau te lasă o perioadă să vadă dacă nu-i scrii tu sau iți spune cât de mult i-ai lipsit în ora asta cât nu ați discutat, toată mierea asta de albine se întinde și se „încleie” și-i prea dulce și pe lângă toate mai e dezgustătoare dacă o verși pe tine (fac comparația asta pentru că nu-mi place mierea deloc).

Unele relații sunt frumoase și cu și fără iubire, doar că timpul investit este diferit. Un sex prost ca și unul bun poate exista în orice relație, depinde totul de dispoziție, dorință, necesitate și atitudine. Important e să înțelegi ce vrea de la tine persona cu care ești la moment și ce îi poți tu oferi cu adevărat.

Chiar dacă există niște reguli scrise de demult, tu decizi unde pui virgulă sau punct într-o propoziție.

 

Să scriu asta iarăși am fost motivată.
Un G o fi în cartea de erotică des menționat. 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s