Povești

Sunt povești care se povestesc singure, în care nu e nevoie de un scenariu, de o narațiune prestabilită sau de intervenția unui povestitor care să iți spună ce și cum se întâmplă..
Poveștile astea se întâmplă mai rar ca și cele in care ești forțat să asculți sau să urmezi un scenariu prestabilit căruia oricum îi știi sfârșitul, pentru că ești sigur că cina la al ei e plictisitoare. Ești sigur că vacanța aia a voastră odată pe an, e doar un motiv ca ea să se simtă așa „liberă” și să mai ai și tu parte de o partida de sex cât de cât acceptabilă, pentru că în restul anului e obosită, o doare capul, nu are chef sau mult mai probabil colegul ei sau cineva „e doar un prieten” i-a tras-o deja înainte în ziua respectivă..
Fugi de povești banale și normale!!!
Te rog fugi!!!…o sa te pună sa te muți cu ea sau o să vrea să se mute cu tine…o să-ți urle în cap ca te piși pe capacul de la wc sau și mai rău îl ridici și nu îl lași jos..
Seara ta cu băieții o sa fie presărată cu mesaje de genul „unde ești/când vii…bla bla bla” sau și mai rău pentru tine, nu o sa primești nici un mesaj, pentru ca ea probabil își dă mesaje cu altul in seara aia sau Gigel vecinul vostru a pus-o capră la voi în garaj.
In schimb, te rog caută poveștile care sunt în afara normelor, care încep fără o introducere logică…care se doar întâmplă.
Povești în care nu știi prea bine cine e, dar nici nu prea vrei să știi, pentru că te gândești ca s-ar transforma într-o poveste menționată mai sus.
Povești în care ea/el te face să te gândești la sex sau lucruri pe care vi le-ați face unul altuia, și te gândești la asta într-o ședință sau in timp ce îți sorbi cafeaua dimineața la bar, și în ambele cazuri în momentele alea e greu sa maschezi o erecție.
Povești în care nu sunt „iubiri” și „dragoste” ci doar un fel de obsesie…o curiozitate perversă…o plăcere și un comfort (sa-i spun asa) care nu ți le explici..
Povești în care nu ești îndrăgostit și nici nu speri, dar în care știi că ea. e acolo undeva și citind un mesaj de la tine, o sa zâmbească sau sa îi va trece un fior gândindu-se la ceva ce i-ai scris.
Povești în care nu știi unde se termină fantezia și începe realitatea.
Povești care transformă fantezia ta în realitate și realitatea în fantezie…
Povești în care un mesaj cu o poză cu ce a purtat ea în seara respectivă, valorează mai mult ca 100 de mesaje tipizate „buna dimi iubi”, „ce faci puișor” și alte căcaturi ieftine din povești normale.
Nu-ti povesti povestea ta și nu asculta povestea altora…
Tu nu ești ca ei  iar ei nu sunt ca tine…
P.S:…..erau negri…de dantela!
Dacă ai înțeles P.S imediat, atunci felicitări copile….povestea ta va fi sau e deja una din aia bună…
Dacă nu ar trebui sa te întrebi, de ce o doare atât de des capul?!
Autor: Domnul G

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s