Fuck Off

E ora două noaptea… După mai bine de 12 ore de muncă, îmi torn un pahar cu vin din sticla proaspăt deschisă… Încerc să savurez… Răsfoiesc lenta pe facebook… cât cretinism. Săptămâna aceasta toți se iubesc, își trimit mesaje de felicitare „copy paste” și imagini ipocrite pe care le-au mai folosit și anii trecuți, le trimit unii altora însoțite cu magnificul „e special pentru tine”. Nu, oamenii nu au devenit mai buni, e doar forfota și magia sărbătorilor.
Nu contează că tot anul ești un căcat, că te cerți cu toți, înjuri, bârfești, furi, agresezi sau faci alte lucruri stupide. De sărbători tu ești mai bun. Nu ai bani, te-ai plâns tot anul de salariul mic pe care îl primești și de neajunsuri, acum însă mergi după cadou și să-ți umpli coșul cu produse de la reducere. Nu că te-ai stresa tare, oricum o să procuri vreun rahat ieftin care o să strângă praful și no să folosească la nimic. Faza cu „gestul contează” sună nasol de tot. Nimeni nu are nevoie de vechiturile pe care le procurați voi de sărbători. Ce-ar fi dacă am deveni brusc toți sinceri?!
De sărbători o să vă umpleți burțile cu băutură și mâncare de o să vă sară ochii, doar nu-ți permiți să te „îndopi” tot anul.
Femeile își cumpără rochii scumpe și pantofi, de Revelion vor să fie cele mai frumoase. Păcat că minte nu se vinde. Or să stea împopoțate întinzându-și boturile înainte la aparatele foto pentru a-și face selfie și a umple internetul. Or să se discute pe la spate una pe alta despre haine, machiaj, o să-și laude copiii care nu mai fac caca în pantaloni sau o să-și certe soții care de cealaltă parte a mesei s-au îmbătat ca porcii și deja se uită la buci și țâțe străine. Câți dintre ei o să se bată, câte dintre voi o să primiți câte un pumn?!

Spre dimineață cu rochiile șifonate și cu pantofii în dinți o să vă târâiți subțioară capodoperele de bărbați care încă nu s-au trezit și încă mai au pe ei urme de vomă.

În următoarele zile după sărbători toți se vorbesc iarăși pe la spate, cine și cum a fost îmbrăcat, cine și cum s-a comportat, cine și cu cine s-a împerecheat. Câteva zile după, veți face curat după oaspeții needucați care și-au vârât nasul peste tot și au lăsat mizerie în urmă.

Apoi, începe rutina. Jobul de căcat pe care îl urăști, comunalele pe care nu ai cu ce le achita pentru că ți-ai cheltuit tot salariul pe sărbători, oamenii pe care nu-i suporți, certuri în familie, ură, invidie, neajunsuri, oboseală.

Mi-e silă de toată forfota și îmbulzeala asta prostească. Mă irită fățărnicia cu care vă manifestați acum de sărbători și mă irită mesajele voastre de felicitare cu „Crăciun fericit” și „Nașterea domnului Isus Hristos”. Incontestabil am un reflex de vomă și greață. Zilele astea vreau să beau mult și să nu văd zâmbetele vostre ipocrite!

Degrabă vin alte sărbători…Paștele!

Câteva zile o să fim mai buni.

P.S. Am terminat paharul cu vin și o portocală. Dacă ăsta e miros de sărbătoare atunci la mine e sărbătoare în fiecare zi. Sărbători fericite!

Imagine: pinterest. com

4 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Antonio spune:

  Si asta ce kkt de mesaj este? Bocesti mult? Trimite si tu mesaje fara noima la mai multe persoane selecte (care nu s-ar supara) apoi vezi surpriza amuzanta cum apare ca reactie in lant „seen” la prostia ta, si atunci sa vezi ce te amuzi.

  Apreciază

  1. Aș fi dat și eu un răspuns adecvat dacă ai fi scris și tu mai clar ))

   Apreciază

 2. Cineva caruia i-a placut articolul spune:

  Copiii se scrie cu trei de ”i” 😉

  Apreciază

  1. da.. ai dreptate ))

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s