Cheia

Îmi plac tipii interesanți, cu care ai ce discuta. Tipii ăia cu care poți vorbi de la tampoanele pe care le folosești până la politica lui Dodon. Pe mine gentlemanii ăia cu care ieși la o ceașcă de ceai din romanițe de parcă ai fi la un breakfast în Anglia mă irită rău de tot.
Ador tipii care trăncănesc mult despre orice, cu care poți pune la cale o crimă și care în loc să-ți zică cât de tâmpită ești, îți spun cât de sexy vei arăta cu un pistol în mână. Tipii care știu să povestească și să facă gălăgie, să mă scoată din zona de confort că eu sunt o rață mută când ies undeva. Tipii care se simt liberi și relaxați, nu ăia care se uită la țâțele tale ca niște oligofreni și încă pot adăuga „îîîî da tu ce nu ai sutien?”. Ei pe dracu ce descoperire ai m-ai făcut.

Mai sunt și din ăia care nu știu a spune o înjurătură iar atunci când o zic, o zic total nepotrivit! Cum dracu să nu știi a înjura? de parcă te-ai născut în puf de lebădă. Te înjur de-ți ard călcâiele mai ales când sunt enervată.

Și cât de dubioși sunteți atunci când vorbiți despre relațiile anterioare. Vorbește dragă despre pantofii tăi lustruiți (cu ce dracu îi curățați că eu îi spăl pe ai mei în fiecare zi și tot sunt murdari), despre cum ți-ai primblat cățelul de dimineață sau cum i-ai strâns rahatul din urmă, nu despre fosta ta cât de curvă era sau cum te-a dezamăgit. Nu planific să-mi trăiesc tot restul vieții alături de tine doar pentru că am ieșit la un ceai.  La drept vorbind și așa mi-ai făcut tensiune arterială la cap cât timp am băut ceai de mușețel cu tine și ți-am ascultat anamneza în loc să beau o sticlă de vin acasă în liniște. Și nu începe ca dobitocul să dai întrebări legate de viața mea privată, îmi faci hernie la creier.

M-am căcat pe parfumul tău de la Hugo Boss sau pe țigările tale Parliament, dacă tu știi doar să vorbești despre femei că sunt niște profitoare care o sug pentru bani. Și mai rău, vrei să ți-o tragi însă la ea acasă sau sub vreun gard ca să nu te cheltui pe cameră la hotel. Dacă tot cheltui banii pe curul tău du-te și fă-ți liniștit o labă acasă, mângâie-te pe ascuns, ce mai anini fetele și le scoți cu tine în oraș?!

Îmi plac nebunii, care în loc de „cf frumoaso?” sau  „știi că arăți superb în poze?”  (nu mă nu știu, de parcă am încărcat poze cum aveam temperatura 40 cu mucii până la genunchi și tușeam ca mos Vasile care fumează de vreo 50 ani „papiroase” învârtite în ziar), mă întreabă despre ultimul satelit trimis în Cosmos, despre câte forțe universale există sau cum se produce cea mai scumpă cafea din lume? iar eu ca o cretină alerg să dau search pe Google și să citesc despre.

Tipii ăia care te dezbracă din privire, lui i s-a sculat, tu ești udă leoarcă de parcă te-ai pișat pe tine dar continuați să vorbiți despre cât de ideale trebuie să fie tăiate legumele din salata „Olivie” sau cum se fac conservele de măsline.

Un bărbat potrivit e ca cafeaua de dimineață, te ridică dracului în picioare și te mișcă din loc…

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s