Delice d’Ange

Și pentru că am fost întrebată des, de ce nu mai postez recenzii despre localuri, în sfârșit vin astăzi cu un articol din categoria aceasta.

Vă prezint un local pentru iubitorii de dulce dar și pentru fițe, designe-ul aici e foarte fain, perfect pentru poze, cu mese pentru doi și multă romantică.

photo_2018-11-18_17-50-37

Vorbim despre „Delice d’Ange” un local specializat în patiseria franceză, situat chiar în centrul capitalei. Îl găsiți pe strada 31 August 1989 117/2, cu siguranță se aruncă în ochi datorită amenajării superbe și anturajului. Acum de sărbători au avut niște decorațiuni drăguțe de tot.

joxi_screenshot_1548080789677

Localul se prezintă că gătește produse doar din ingrediente naturale și că au o varietate foarte mare de dulciuri, bomboane de casă, biscuiți, prăjituri și multe altele. Ne mai asigură că dulciurile mereu sunt proaspete și că vor impresiona chiar și un „gurmand adevărat”. Posibil că au înflorit foarte mult descrierea.

M-am decis ca înainte de a scrie o recenzie să vizitez de mai multe ori același local ca să pot fi destul de obiectivă.

Vorbind de prețuri, ele sunt chiar foarte bune, aș zice chiar și mai ieftin decât în unele localuri destul de ponosite. Au prăjituri de la 30 lei în sus (1.50- 2 euro bucata), dar c-am aici se termină tot binele.

Pentru mine ce-l mai important într-un local este curățenia și deservirea care uneori pot înlocui și o mâncare mai proastă. Dacă la capitolul curățeniei stau bine atunci la capitolul deservirii chiar o dau în bară. Una dintre cele mai proaste deserviri pe care le-am întâlnit eu.  În primul rând poți aștepta și o jumătate de oră să se apropie chelnerul de tine sau până nu-l chemi singură (mai ales dacă te afli la terasă). Întotdeauna am fost deservită de băieți, super aroganți și țâfnoși.
În mediu pentru a ajunge un ceai și o prăjitură la tine pe masă trebuie să pierzi în jur de o oră, o oră și ceva, chiar dacă te decizi foarte repede iar localul este aproape că gol.  Vreo 15-20 min. aștepți chelnerul să te observe și să-ți aducă meniul, vreo 15-20 min. trece până vine și-ți ia comanda, 15-20 min. până o aduce și apoi 15-20 min. aștepți să vină după notă și să-ți aducă restul. În principiu îți trec toate poftele!

Prăjiturile astea arată bine doar în imagine…

 

Vă aduceți aminte mai sus, ei ne-au asigurat că produsele lor sunt de calitate înaltă și chiar proaspete?! Să nu crede-ți asta. Pe lângă faptul că între imaginea produsului din meniu și ceea ce primești tu în față este o discordanță foarte mare, produsele nu sunt proaspete deloc. Prăjiturile sunt aduse din congelator în forma „ia prăjitura și sparge-ți capul cu ea”.  Ceea ce ar trebui să fie blat moale și cremos, sunt de fapt felii tari și uscate. Chelnerul primește comanda după care revine și spune că prăjitura comandată nu mai este. Pe bune? Asta se numește deservire?. Elementar ei nici măcar nu cunosc ce au în frigider, și asta s-a întâmplat nu doar odată.

Comenzi asta…photo_2018-11-18_17-52-03 (2)Și vine asta…. (de ce prăjitura Maeva e total diferită? adică roșu, verde, dar unde este stratul cu galben și fructele de deasupra?)
photo_2018-11-18_17-52-03

La capitolul băuturi, în afară de ceai, tot ce am comandat a fost atât de dezgustător încât mai mult de jumătate de pahar nu am putut consuma, cocktailuri fără gust și doar cu un pic de culoare.

 

Localul are o sumedenie de recenzii negative în mare parte ce țin de deservire și atitudinea chelnerilor, mai ales pe pagina lor de facebook și faza ce-a mai stranie e că, ei nu reacționează nici într-un fel la aceste comentarii negative.
Oamenii povestesc despre experiențele proaste legate de localul vostru și despre faptul că au plecat fără să fie deserviți și voi aveți atitudinea asta? Adică poți închide ochii la multe dar o deservire proastă e memorabilă. Selectați la dracu chelnerii ăia pentru că vă pierdeți clienții…Localuri se deschid la orice colț acum…


Notă:

-deservire-0
-curățenie-1
-mâncare-0.5
-anturaj-1 
-localizare-1
3,5 din 5

Acest articol nu are scopul de a face publicitate localului. Este o analiză subiectivă  conform criteriilor descrise aici. 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s