Exotic

Eu nu-i înțeleg pe ăia care se despart de foștii/fostele cu rău, ba și ma mult îi vorbesc urât pe la spate. Adică, dacă nu aveți 5 copii de împărțit, un cățel și o avere de milioane, nu văd de ce te-ai despărți cu certuri și injurii de se topesc salcâmii. Îți pare rău de cei două perechi de chiloți deja ponosiți și câteva perechi de ciorapi pe care i-ai făcut cadou de anul nou sau 23 februarie? Sau, bărbații ăia care după ce au ieșit dintr-o relație, vorbesc de fostele că sunt niște curve puturoase care sug pentru bani. Ok, și ochii tăi unde erau atunci când ea își lăsa amprenta peste bogăția altui bărbat?

Mă tot uit în grupurile astea pe facebook (subiecte pentru blogul meu) unde se întreabă unii pe alții „Ce i-ai zice fostului/ fostei dacă te-ar suna acum și ți-ar spune că te mai iubește?” și prin comentarii oamenii se tot bagă și se scot și se înjură de se spânzură toți dracii, iar eu nu înțeleg nimic.

Eu am rămas în relații bune practic cu toți foștii mei iubiți (vorbesc de iubiții ăia adevărați, cu care m-am ținut de mână, cărora le-am dat șanse, de la care îmi umblau fluturi în stomac, care au făcut cunoștință cu mama), suntem prieteni pe rețelele de socializare, ne urmărim, ne dăm like-uri la poze, ne comentăm, comunicăm. Noi nu ne vorbim de rău. Unii sunt căsătoriți, au copii. Te mai uiți la ei, te mai gândești „ce bine că ne-am despărțit și nu am și eu acum un copil atât de urât” :))… Te mai uiți cum a decurs viața lui după tine, câte foste a mai avut, cu cine a rămas până la urmă. Ți-i interesant. Totuși, cândva viețile voastre s-au intersectat, v-ați ținut de mână, v-ați gustat saliva, v-ați giugiulit pe la poartă, cu unii ați făcut și dragoste, v-ați iubit.

Doar nu crezi tu că numai „pizda” ta o fi ce-a mai parfumată, catifelată și moale, ca a ta mai sunt o mulțime, și nici „pula” lui nu e ultima de pe pământ. Și există femei mult mai frumoase decât tine, mai bune la pat, mai deschise, și bărbați există mai experimentați, mai atenți la dorințele femeilor, mai inteligenți. Atât tu cât și el/ea cu care ești la moment sunteți foștii cuiva.

Toți ăștia care vă înjurați foștii/ fostele, eu cred că suferiți de depresie cu tulburări anxioase obsesiv compulsive și sindromul atenției deficitare așa că mai bine mergeți și tratați-vă psihopaților.

Imagine: Moli Mellen, fotograf.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s