Cu capul gol

Și dacă tot e ziua îndrăgostiților și diseară mulți se vor iubi, în special bărbații pe femei, pentru că așa e primit la noi, bărbatul trebuie să iubească și să curteze și tot el să invite și să achite, vă las aici câteva gânduri referitor la asta…
Foarte des mă ciocnesc cu întrebări gen: Cine trebuie să achite nota atunci când ieși în oraș la o întâlnire? E corect ca băiatul să achite nota în întregime sau fiecare își chită consumația sa? 
În fine părerile sunt cumva foarte delimitate, unele femei cred că atât timp cât te-a invitat el în oraș, să fie bun și să achite toată nota, în același timp tot ele consideră că, bărbatul trebuie să fie cel care invită o femeie în oraș. Bună strategie aveți mă fetelor, cretinismul vostru chiar nu are limite. Apropo și curcile astea se conduc după un cod a bunelor maniere luat de pe site-urile astea cu diferite porcării gen: coaja de ceapă ajută la tratarea cancerului sau busuiocul scoate dracii din tine… :))
„Bărbățimea” la ele este asociată cu capacitatea masculului de a fi apt sau nu să achite o cafea. În fine, redusele astea nu sfârșesc decât schimbând scutecele, spălând podelele și trăind toată viața în cei 3 metri pătrați de la bucătărie.

Eu personal mă simt incomod când cineva îmi achită consumația, de ceea întotdeauna scot bani să achit pentru mine, mai departe acceptă bărbatul asta sau nu deja e alegerea lui. „Codul” meu din cap îmi zice să procedez astfel…

Eu tind să cred că noi nu mai trăim în epoca de piatră și nu mai suntem primitivi. Noi încercăm să ne dezvoltăm și cumva să înlăturăm rolurile astea strict divizate de cândva, în care bărbatul „stăpânul peșterii” era cel care mergea la vânătoare sau pescuit iar femeia „roaba sexuală” făcea mâncare și avea grijă de casă și copii.
Pe atunci era normal ca bărbatul să-ți tragă cu o bâtă în cap, să te târâie în peșteră și să te fută. De aceea, noi am luptat și luptăm pentru drepturi, ca să nu ni se mai de-a cu bâta în cap…

Independența asta o obții doar atunci când arăți că poți face față anumitor lucruri și ai demnitate. Tu nu poți să judeci o prostituată că face sex pentru bani, atât timp cât tu, te vinzi pe o cină sau o cafea în oraș.
Bagă-ți în tărtăcuța aia cu pleavă a ta, că o persoană care face ceva pentru tine deține control asupra ta.
Vă asigur sexul de bună voie și nu din datorie e mult mai plăcut. (#sfaturipedegeaba)

Unghii false și gene false au până și vânzătoarele de la piața centrală (și aici nu e vorba de discriminare e vorba de salarii mici și condiții nefavorabile de muncă), astfel de servicii costă de la 10 euro în sus, iar, o cafea sau un ceai costă 1-1,50 euro. Așa că, Cleopatro fi bună și ți-o achită.

P.S. Eu am un prieten foarte bun și foarte fain care achită nota întotdeauna pentru ambii, și eu cu asta m-am împăcat și mă simt ok. La una dintre bețiile noastre, omul mi-a zis că „cel mai frumos lucru și de apreciat la o femeie e să o vezi că ea este independentă iar prietenia noastră a început atunci când eu la prima întâlnire am scos bani să-mi achit ceaiul singură”.

Las mai jos câteva sushi vedete (e de dorit accent de pus pe primul s)…Nu vreau să fiu rea (ba da vreau) dar unele au un vocabular atât de limitat și prost încât mă fac să-mi vomit creierii:

 

joxi_screenshot_1550070209955joxi_screenshot_1550069644983joxi_screenshot_1550069425571joxi_screenshot_1550070439468

 

Sursa foto: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s