Amorezi

Credeam că bărbații sunt altfel, că ei nu bârfesc. În fine masculinitatea pentru mine înseamnă verticalitate, statut nu în societate dar în propria persoană. Credeam că sulimeneala e pentru femei nu pentru bărbați, că ei preferă adevărul aruncat în ochi și sinceritatea plesnită peste frunte. A fi bărbat nu înseamnă a avea doar barbă și păr pe piept. Și astăzi cred la fel, dar cred asta despre bărbații adevărați.

Bărbații care bârfesc sunt niște târfe ieftine și nu-mi e rușine să zic asta. Bărbații care bârfesc sunt și mai răi  și mai josnici decât femeile care bârfesc.

Un bărbat care bârfește, îmi trezește dorința de ai cumpăra o pereche de chiloți din danteluță, asortați cu o pereche de pantofi de damă, roșii cu bentiță și să-i dau un ghemotoc de ață în mână și un cârlig de brodat ca să facă horboțele. Așa făceau doamnele înainte când se întâlneau la șezătoare. Brodau și bârfeau alte femei sau bărbații. Chestii muierești. (și asta nu are nimic cu discriminarea)

Un bărbat care nu știe să-și țină limba după dinți e un fel de „papă lapte”  „hibrid”, el sărmanul nu a trecut cu bine prin perioadele de creștere și dezvoltare chiar dacă are astăzi barbă deasă și mustăți. Personal îmi este rușine să stau în compania la astfel de bărbați. Când îi simt alături îmi vine să-i pun la loc cu un picior, cu unul în moacă.

Eu rar când vorbesc cu prietenele despre bărbații mei. Mă rog, lucruri generale, ce teme de discuții am atins, ce cunoaște tipul, cum vorbește, dar, ce e între mine și el, rămâne personal. Nu ies să-i discut pe la beții cu alții sau în companii necunoscute niciodată.

Mi se pare patetic și scârbos să ieși cu băieții la o bere și să bârfești muierile. Pe bune mă, nu aveți și voi alte teme de discuții, gen care bere e mai bună, ce frizură e la modă,  la cine îți faci barba sau poate ce a mai apărut nou din pastiluțe și ar fi bine de încercat pentru erecția ta?

Amorezilor o să vă înlocuiască femeile cu penisuri de cauciuc și așa pe mulți v-au înlocuit, pentru că ele/ei nu bârfesc iar în unele cazuri sunt chiar și mai bune, mai mari și mai groase decât ale voastre, nu ocupă mult loc în casă, în plus nu trebuie să te joci cu el ca să ia poziție verticală. O sumedenie de beneficii, așa că, eu în locul unora m-aș cam pune pe gânduri.
Penisul vine la pachet cu proprietarul și dacă el e un bleg, nemernic la care îi umblă limba nu acolo unde trebuie, femeia face schimb profitabil și de cele mai multe ori nu în folosul bărbatului.

P.S. Mai bine va-ți învăța a linge decât a spăla, femeile au grijă și singure să se spele bine. 

 

Sursa foto: pinterest.com

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Antonio spune:

    Doamne ferește, Marina! Dar te rog data viitoare sa te uiti la bârna ta si sa iti faci lecțiile de morala, iar apoi sa te intrebi unde a fost cauza. Imi dai impresia ca penisul acela de cauciuc te-a făcut sa te îneci iar apoi ai venit sa scrii aici in dorinta ca un real penis sa iti citească manuscrisul despre bebelușii pe care i-ai întâlnit si cu care te-ai mândri ca esti mai smechera. Te tot dai mare diva si cine stie ce femeie erotica, dar daca esti la fel pe cum scrii, atunci esti tare neinteresanta, ci doar un ambalaj. Bărbații sunt sinceri dar nu curvari, in sensul ca încercă sa isi păstreze integritatea asupra acțiunilor, si consecințelor, nu ca femeile, isi ridica fusta apoi uita de prejudecati si efecte. O zi buna.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s