Despre unii „bărbați”

„Un bărbat refuzat e mai rău decât un animal turbat”.

La concluzia asta ajung de fiecare dată când refuz pe cineva. Din fata aia „divină” căreia îi scria zeci de mesaje pe minut cu dedicații mucoase de dragoste și toate căcaturile posibile, te transformi imediat într-o scorpie proastă, grasă și urâtă (ar mai fi de menționat „curvă” pentru că o dai altora dar nu i-o dai lui). Cam la asta se reduce mintea unui frustrat, ratat și incompetent.

În viziunea unui astfel de bărbat, femeia este un trofeu pe care tinde să-l obțină prin ceva, de regulă folosește cele mai ușoare metode gen: dulcegării, bunuri materiale sau figura lui de Hercules hibrid. Foarte puțini își folosesc inteligența ca o armă de atracție, fiind o metodă mai grea prin care de regulă, trebuie să-ți găsești un partener aflat pe aceeași undă verde.

Unii bărbați pur și simplu  nu acceptă să fie refuzați. Dă, doar mămica lui așa l-a învățat, că el e cel mai bravo, cel mai frumos, cel mai inteligent și cel mai bun dintre cei mai buni. Și acum, când s-a „maturizat” el crede că viața e la fel, că toate femeile ar trebui să-l accepte așa cum este, să-i șteargă mucii și să-i schimbe scutecul, doar acesta este rolul unei femei în societate, nu?!

De frustrații ăștia întotdeauna m-am ferit, discuția mea cu astfel de tipi se reduce la zero. Cumva m-am învățat să-i simt de departe, să-i deosebesc. Se dau de gol prin gesturi, priviri sau zâmbete șirete și afirmații necontrolate. Astfel de bărbați îi poți întâlni și printre cei cu costum la patru ace și cu mușchi cât o duzină și printre cei mai simpli. Sunt convinsă că ăștia dacă știu și își permit să înjure o femeie, cu siguranță știu și își permit să ridice și mâna la ea.

Tipul ăsta de bărbați inferiori și agresivi cu femeile, mi se par jalnici și ce-i mai slabi. Cu cât mai mult „chizduiesc” femeile cu atât mai inferiori și mai blegi mi se par.

Eu respect bărbații mai mult decât pe orice. Pe unii îi admir și îi apreciez, pe alții îi iubesc. Dar toți acești bărbați au făcut parte din categoria celor care respectă femeile (indiferent de preferințele lor) și știu să le iubească (dacă nu în pat măcar în viața de zi cu zi) nu pentru că sunt mame și-au dat viață și altora, dar pentru că sunt ființe și sunt puternice.

Se acceptă un bărbat agresiv doar în pat când o satisface pe partenera lui  (și tot cu acordul ei) nu în cuvinte și pumni.

 

Imagine: pinterest.com

 

 

 

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. Antonio spune:

    La cat de feminina te crezi, se vede ca simti mirosul… de mireasma, ca tot esti înconjurată de pu*la mereu… Ca toti astia care vorbesc cu tine isi imaginează un gang bang, in care te complici prin felul tau ironic de a vorbi… Tu domnișoară frumoasa doar incerci sa nu pari o bitch

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s