Rege în toaletă

Ultimul timp nu prea am scris. Nu că nu aș avea timp sau aș avea ocupații mult mai importante, dar e o lipsă totală de inspirație. Și chiar dacă interacționezi cu mulți oameni și chiar dacă fiecare din ei are istoria lui de viață deosebită într-un fel sau altul, toți ți se par la fel. Aceeași mutră  îmbrăcată cu greață față de ceea ce face sau îl/o înconjoară.

Pe lângă aceasta, oamenii vor să se simtă diferiți, să fie tratați diferit și fiecare individual în parte ca fiind deosebit. Și chestia asta super grețoasă „mie nu-mi pasă de alți oameni, eu sunt altfel, eu sunt deosebit, eu nu sunt toți…” îți lasă cumva un gust amar pe interior pentru că în toată „individualitatea” asta măreață tu vezi aceleași mutre înăcrite pe ambele părți, aceleași principii de viață, stereotipuri, limite, prejudecăți, discriminări, dezamăgiri etc. Ai vrea cumva să-l tratezi pe fiecare diferit în parte dar ambalajul ăsta făcut dintr-o peliculă gălăgioasă, de fiecare dată foșnește foarte tare și îți provoacă iritări. E ca și cum ai avea același tip de bomboane în mână, ambalate în învelitori diferite și câtă dezamăgire e să vezi că toate au același gust.

La drept vorbind întotdeauna există o categorie în care reușești să-i încadrezi pe majoritatea cu care interacționezi gen, oameni fricoși, oameni lenoși, oameni limitați, oameni tâmpiți… și asta îți provoacă o lipsă de interes pentru că ție categoriile date îți sunt foarte cunoscute.
În toată învălmășeala asta de oameni, foarte rar, îți găsești omul tău, care îți schimbă ordinea lucrurilor, care te face să te simți confortabil și pe care îl tratezi deosebit de la sine, pentru simplul fapt că el asta nu-ți impune și nu-ți cere să fie tratat deosebit.

Îmi provoacă dezgust momentul în care un bărbat îmi cere să-l tratez deosebit pentru simplul fapt că el se consideră deosebit sau că mama lui acasă i-a spus asta toată viața.  Dar da, ăsta este rolul părinților să-ți spună că tu ești deosebit și să te trateze ca atare, dar nu și rolul celor din jur.

Din ce în ce tot mai mulți oameni vor să fie ceea ce nu sunt, să pară ceea ce nu sunt, totodată urmând un trend și stând în aceeași oală, ei vor să fie tratați deosebit.

Clarific: 
De obicei când un bărbat necunoscut mă invită la o bucată de noapte, la o cafea în oraș, desigur că refuz…
Apoi, urmează chestia cu „ce ții frică de mine?”…și tu îi răspunzi cu „nu mi-e frică dar prefer să fiu atentă și să nu ies cu oricine mă invită noaptea la o cafea”… și aici, urmează fix faza aia grețoasă, despre care am vorbit mai sus „eu nu sunt oricine, nu mă compara cu alții, eu sunt altfel, bla bla bla”…

Și aici îți vine să-l înjuri și să-l fac de tot rahatul „deosebitul dracului” ce e… dar îi dai block.

Până și regii nu purtau coroana pe cap întotdeauna iar voi stând doar pe tronul din toaletă o purtați chiar mereu.

Imagine: fotograf Denis Jovanovic

 

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. HornyAlejandro spune:

  Printesa, barbatii te trateaza asa inocent fiindca nici tu nu provoci o alura increzatoare, ai o voce de mielusel care parca are atitudinea uneia care a umblat printre o multime de lei cu erectie.
  In primul rand invitatiile nu se fac prin text, pe mesenger, ca doar nu cauta sa ii vina pofta asa, a picat una in plasa, si gata ea si el este pregatit. Te rog, nu mai da exemple de barbati de cacat, dai impresia ca numai tu esti unica care i-a intampinat, sau ai probleme de personalitate cu care te confrunti. In primul rand nici nu trebuie mentionata invitatia, ca doar nu esti papusa gonflabila, spune si tu, „poftim?!” si move on, poate se rectifica omul.

  Apreciază

  1. Poate că am o voce desul de „groasă” nu ai de unde ști asta ;))
   Am vorbit și despre calitățile bune ale bărbaților în alte postări anterioare…în rest toți avem probleme de personalitate, deci eu nu sunt o excepție 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s