Intimitatea Lui

Uneori mă întreb, ce fel de relație o fi asta în care partenerii se caută și se controlează la orice pas? O să vorbesc aici despre femei. Pentru că acest comportament de detectiv, vreau să-l atribui lor.
Genul ăla de femei isterice care sufocă și un tyrannosaurus în preajma lor. Femeile alea super tutelare care transformă bărbatul într-un robot mercantil lipsit de demnitate. Știți voi relațiile alea obositoare în care ea deține controlul asupra oricărui pas făcut de el. Unele din voi citiți acest text chiar acum.
Lasă-l dracului să plece liniștit, să-și vadă de treburile lui, să se scalde în intimitatea gândurilor lui, să le fută în gând pe altele dar poate și în realitate. Lasă-l să simtă, altfel te simte și pe tine când are libertate. Lasă-l să cerceteze, să descopere alte poziții sexuale, poate vine acasă și te învață și pe tine ceva, la ce-ți trebuie ție să faci din partenerul tău o jucărie, când deja vârsta copilăriei ți-a trecut? Femeie fiind și eu, nu pot să înțeleg, de ce ți-ai pierde tu timpul pentru ai controla mesajele, cărora le-a dat like, cine ia comentat, pe cine a adăugat în prieteni, cât timp petrece într-o parte sau în alta…? Oare nu ai tu o ocupație mai bună în viața asta?
Trăiești tu așa cu el, îi știi orice pas, orice gest și într-o bună zi îți dai seama că-ți este antipatic, în pat, la discuții și chiar în tot ce face. Nu simți nimic față de el, nu-l vrei în tine, lângă tine, la discuții, pentru că-l cunoști. Îl cunoști prea bine ca să-ți mai provoace un interes, nu m-ai ai ce descoperi la el pentru că i-ai gestionat orice pas. Îi cunoști toate  punctele forte dar și slăbiciunile, că-i plac bucile rotunde, țâțele mari, piciorele lungi, poate adoră brunetele sau roșcatele sau face o pasiune față de adolescentele cu pielea roz și catifelată, pentru că la asta a dat like zilnic, iar tu chiar nu faci parte din ele. (Mai sunt și din astea care intră de pe profilul lui, își încarcă poze cu ele și scriu la descriere „te iubesc scumpa mea”….vomit intensiv)

Așa începe sfârșitul. Așa începe sfârșitul la toți.

El nu te m-ai vrea. Tu nu îl m-ai vrei. Încerci de la început să înțelegi, de ce? tu ai încercat doar să-ți salvezi relația, îți zici că o să treacă. Dar nu trece. Că doar nu-i o răceală care o să treacă. Comportamentele neadecvate se gestionează la timp.
Într-un sfârșit îți dai seama că ți-ai irosit viața în zadar, n-ai ajuns ceea ce ai visat, nu ai făcut dragoste așa cu ți-ai dorit, n-ai fost iubită așa cum ai sperat. Dar ai făcut copii, poate pe care nici nu ți i-ai dorit. Și toată viața ai pierdut-o pentru a manevra acțiunile unei altei persoane și în a fi detectiv nelicențiat  și eșuat.

P.S atribui acest comportament și bărbaților care nu-și lasă partenera în intimitate… 

Eu astăzi sunt singură… termin al doilea pahar cu vin…ascult muzică și vorbesc cu alți bărbați. Pentru că asta este intimitatea mea. Intimitatea mea RESPECTATĂ. 

 

Imagine: Annija Veldre Photography

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s