Scoate-mă în lume

Am avut (ne)norocul să-mi crească sânii vizibil exact în perioada aia când toate colegele mele purtau vată în sutien și visau la un piept mare și frumos. Eu la rândul meu, îi ascundeam în sutiene cu câteva mărimi mai mici și sub haine cu câteva mărimi mai mari. Invidia fetelor și tachinările băieților, mă demoralizau total pe atunci.

Am renunțat la sutien cu vreo 5 ani în urmă, datorită Lui care întotdeauna îmi spunea „arată sânii cât încă ești tânără și ei sunt frumoși, o să-i ascunzi la bătrânețe”. Libertatea pe care am simțit-o apoi, a fost primul pas care m-a ajutat să am încredere în mine și să mă plac așa cum sunt. Nici privirile șirete ale băieților în public și nici uimirile de pe fața fetelor care mă priveau înțepător nu m-au făcut să renunț la această libertate. Până și azi unii din prietenii mei se uimesc atunci când ies cu ei în oraș, iar, pe sub bluza ușor transparentă nu port nimic.

A învăța să te iubești, e o etapă de maturitate la care trebuie să muncești ca să ajungi. Cu timpul devii mai indiferent la toate, chiar și la oamenii din jur, la privirile lor, la șoșotelile din față și la multe alte gesturi minuscule care cândva aveau o importanță mare. Multe lucruri cu timpul nu te mai afectează, devii mai stabilă emoțional și mai împăcată cu sine.
Etapa asta de iubire îți permite să fii liberă. Libertate în exprimare, libertatea în alegeri, libertate în confort. Iar confortul meu este libertate.

Sunt liberă să îmbrac ce vreau. De ce? Pentru că așa îmi place mie, nu am nici o explicație pentru nimeni. E doar plăcerea mea să îmbrac o fustă scurtă care se mai ridică în bătaia vântului, lenjerie din dantelă, pantofi cu toc sau ciorapi cu portjartier.

Să mă îmbrac altfel doar pentru că se uită unii chiorâș la mine? sau pentru că trezesc dorințe sexuale unor bărbați care nu se pot controla? E o prostie! În primul rând, nu toți bărbații sunt cu mintea îngustă și prost educați iar violurile nu se întâmplă doar din cauză că femeia poartă decolteu și fustă scurtă. Afurisiții când vor să o facă, o fac cu oricine. Machiajul și vestimentația unei femei nu sunt indicator că ea este o curvă (chiar dacă mulți cred asta), așa cum costumul tău la patru ace nu este indicator că tu ești inteligent. Dacă crezi altfel, însemană că ai o problemă (cel mai probabil cu capul).

Da, femeile au cur, țâțe și picioare (la unele totul este frumos) și dacă vrea să și le arate în public nu are decât să o facă, e dreptul ei de a alege ce-i place să poarte. Nu ar trebui pe tine să te preocupe absolut deloc alegerea ei. Dacă te preocupă asta, iarăși ai o problemă. Mergi și te castrează!

Din fericire, astăzi nu mai există haine pentru paradă sau de casă, pentru măritate sau femei libere. Astăzi fiecare e în drept să aleagă ce vrea pentru sine și să poarte ce-i cere sufletul în acea zi.

P.S Eu astăzi sunt decoltată și în fustă scurtă….iar mâine…..mâine poate îmi îmbrac rochie până la pământ.

f13b861f9ee249a6781e9b58525357c5

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s