Miros de Bărbat

Unii bărbați îmi sunt antipatici chiar de la bun început. Costum, cravată, pantofi lustruiți, serviciu bun, aparent inteligent, om realizat (stereotip în societate) dar îmi provoacă greață. O greață pe care nu mi-o pot explica, pentru că aroganța lui le întrece pe toate.

Pentru că după toată aroganța asta se ascunde un cioflingar eșuat, cel mai probabil în relația de cuplu, acasă. Unul din ăia care nu ies din cuvântul mamei sau al partenerei de viață în schimb în societate își dau aere de cucoș de munte (din găină de coștireață). Cu cât e mai arogant în lume cu atât e mai supus acasă. Asta știu eu din experiențe personale.

Am avut de afacere cu un astfel de tip. Când trăia acasă cu mami nu ieșea din cuvântul ei niciodată, ca mai apoi să se căsătorească cu o altă „mami” căreia îi ducea poșeta și îi căuta căpșuni pe la trei de noapte. Ați numi voi asta altfel, dar eu știu ce însemnă. În schimb în afara casei era un adevărat „bad boy”  cu aere țâfnoase și cu o mutră atât de plină de sine gata să explodeze de la orice fleac.

Îi simt pe îngrămădiții ăștia aroganți de la o poștă, au un miros copleșitor de imbecil împăiat pe care nu-l confunzi cu nimic. Nu-și știu a purta nici coaiele, nici postura.

Cu ei trebuie să te porți de parcă ar fi o bijuterie fină. Nu cumva să-i rănești, că îți arată imediat ei, unde îți este locul, se supără juvenilii rău de tot. (Bunica mea avea o vorbă „Nu atinge căcatul că pute” se potrivește de minune). Ăștia nu o să facă complimente la femei și o să le invidieze pe cele cu reușite mai frumoase decât a lor.

Tot ei cred că au simțul umorului mega dezvoltat și știu a ironiza lucrurile. Îmi vine să vă aprind câte o lumânare peste glumele voastre jegoase, că au murit de mult de pe când v-au transmis mamele din mâinile lor în mâinile altor femei.

Bezmetici pedanți eșuați în viață, asta este de fapt realitatea iar masca arogantă de pe fețele voastre retardate nu face decât să vă îngreuneze prostia. Mai tăiați în jumătate că arătați nasol în societate și încetați să vă mai credeți net superiori altora.

O sapă în mănă și la muncă pe deal când bate soarele +40 grade, iată ce vă lipsește ca să vă liniștiți.

Mizerii umane!

 

Imagine: pinterest

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. HornyAlejandro spune:

  Da stii cata m*yie primesc femeile de la astfel de barbati? Nici la degetul mic de la picior nu ajungeti, iar acolo doar asa ceva… Toate proastele ca tine au pus botul la aroganta inteligenta, care se da bine in societate iar fatarnicia care ascundea note bune la scoala, foloseste ca a dat bine la a impresiona pitipoance ca tine. Scuze, nu am inspiratie acuma, asta poate ca nu ma cobor la asa cuvinte ale unei pustoaice de 14 ani cu blog.
  Marina, Marina, Marina. Tu fata sa vorbesti asa? Dar nu vezi ca te crezi un fel de Madona care nici nu canta, nici urat nu stie sa vorbeasca. Avem impresia ca esti vreo sarantoaca care nu-si permitea nimic daca iesea din cuvantul lui tacsu, iar apoi avea si ea niste sandale, sau isi punea
  sosete in sutien, ca asa mai credea si ea ca are statut de femeie… Tu doar suji grav si spurcat….. of doamne.

  Apreciază

  1. Muie se scrie corect….nu fi frustrat… zi până la capăt.
   Fix cu 14 ani mai mult am :))
   În rest ce să zic..pe lângă inspirație îți mai lipsesc și lecțiile de română 🙂

   Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s