Tu Femeie

E dificil să vorbești despre femei în contextul în care de cealaltă parte a ecranului ești și tu o femeie. Una cu multe neajunsuri… E dificil să fii o femeie puternică, mai ales atunci când cei din jur vor să te vadă la pământ, dependentă, sensibilă și slabă, mamă sau bucătăreasă. Uneori regret că sunt o femeie… Îmi este rușine pentru gesturile altor femei și mi se face greață de corpul lor dar și de al meu. Pentru că asemeni organismului meu sunt mii și mii de femei, ele poartă aceleași tocuri, aceleași terfe, aceleași lucruri iar uneori tot ele mă fac și de rușine…

Există o categorie de femei care își irosesc viața în zadar, nu au făcut nimic din planurile propuse, nu au ajuns la ce au visat, nu au muncit, sau căsătorit sau nu, dar astăzi stau pe spatele unui bărbat. Unele au mai făcut și copii pe care îi țin tot pe umerii lor (”educația” e temă aparte).

Femeile astea mi se par niște parazite (mai nou dacă e la modă cu feminizarea) în societate, exploatatoare, femei inutile, la fel de inutile ca și pantofii mei roșii de lac pe care nu i-am încălțat niciodată dar pe care îi țin în garderobă de vreo 10 ani. De dragul unui bărbat cu bani gata își vând sufletul și viața și cariera și visele. Pentru că lor le e lene să muncească, pentru că munca le pune să gândească, le responsabilizează iar ele nu sunt obișnuite cu asta. Pentru că emisiunile de doi bani unde se discută divorțul unor vedete sau cât de gros s-a căcat cățelul lui Gordienko (aici am făcut un search pe google) sunt mai interesante decât cititul lui Lacan, Descartes sau Nietzsche (unele nici nu vor ști să-i pronunțe). De dragul unui prânz sau a unui cocktail își ridică fustele și își lasă chiloții peste pantofi cu atâta ușurință. Dar dă mă-rog, astea se cred niște doamne.

Încerc să-mi achit întotdeauna consumația (cu mici excepții). Dacă e să ajung în patul lui e doar pentru că așa vreau eu, așa îmi cere întregul corp. El trebuie să mă facă să-mi pun mintea în mișcare, Eu trebuie să simt. Sexul din dorință e senzual, bun, plăcut… Te dezbracă, te atinge, te simte, te sărută îți dă senzația că ești importantă, nu ți-o trage doar pentru că l-ai pus la cheltuială, nu doar te penetrează.

Am vreo câteva din semi-retardate de astea chiar pe facebook…Postează zilnic buchete de flori cu mulțumiri dedicate unor bipezi jegoși sau poze cu unghii făcute la salon însoțite de citate Osho. Postează uneori și poze cu el să nu creadă lumea că toate florile și le cumpără singură, însă doar de la spate sau doar unele părți ale corpului, cică te intrigă. Să știe toate cât de bun e el dar să nu-l vadă la față. Drăguță! Mă doare în cot de tine că ești o redusă și cu atât mai mult de el că e și mai redus că te rabdă, chiar dacă unii psihologi ne învață să ne acceptăm unul pe altul așa cum suntem.

Unica ocupație a limitatelor astea cu IQ zero, e să-și facă câte un machiaj de 10 tone pe față și să iasă în plimbare la Mall (fuck….în plimbare la mall Carl), cică se îmbracă de brand dacă își fac câte o poză în fața buticului Gucci, Zara sau Louis Vuitton. Fă-ți fată o poză și cu tanti Maricica din piața centrală de la care îți cumperi chiloții cu inimioare sau tricouri „originale”.
Dar, mai bine pune dracului mâna pe o carte sănătoasă că Secretele succesului și Cum să cucerești un bărbat nu sunt cărți intelectuale, sunt cărți pe care unii blegi le recomandă altor blegi ca să pară mai interesanți. Plimbările prin magazine și pozele de rahat asupra cărora ratații își fac laba zilnic no să vă facă nici mai fericite, nici mai iubite și nici mai inteligente.

P.S. Există și femei atrăgătoare, inteligente și interesante, cu care, dacă aș fi bărbat, m-aș culca… dar acum nu vreau să i-au ultima speranță a bărbaților de a le întâlni. Dar există și primate toante, cu care, dacă aș fi bărbat nu aș merge alături nici în transport, cică să-i mai dau să pună mână pe vreo zonă sfântă (intimă).

 

Sursa foto: pinterest.com

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. HornyAlejandro spune:

    Ceva de genul asta: https://www.instagram.com/marinnela11/
    La un moment dat rupe spinii cu pi*da la trandafirii aceia, fiindca nu le cunoaste semnificatia sau nu simte altfel, la cata „slanina” au pe ele, este scarbos sa te gandesti ce ar intra acolo. De data asta mi-a placut cum ai scris, dar tot mai ai de perfectionat fiindca dai dovada de frustrare si lipsa.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s