Fără pasiune

on

În viața mea m-am implicat o singură dată într-o relație cu un bărbat care nu m-a atras deloc. De ce am făcut asta nu știu nici azi. Era o doză de nebunie în zilele încărcate de muncă, nimic mai mult. Nu am simțit niciodată că vreau să mă deschid în discuții și până la urmă nici nu am făcut-o, dar îmi plăcea să-l ascult.

Știa să lingă dar nu ma făcut niciodată să termin, în schimb el termina înainte ca totul să înceapă. Îl vedeam cum mă vrea și uneori mă udam de la asta, dar trecea atât de repede.

Îmi vorbea despre clasicii ruși, muzică și filme vechi care de fapt nu m-au atras niciodată, despre sex în trei și perversiuni sexuale. Mi se păreau cele ma seci discuții de până atunci.

Îmi scria la ore fixe…De ce făcea asta, nu o să înțeleg nici acum. Dar o făcea cu atâta responsabilitate.

Era sincer cu mine și îi plăcea când aveam și eu uneori momente de sinceritate. Prin aerul de aroganță emana o doză de romantism amărât care nu m-a atras niciodată.

Știam că o să ne despărțim, eram pregătită să fac asta la fiecare întâlnire, dar el a fost primul care a avut curajul să o spună, pentru că atunci când vorbeam cu el nu-mi tremura nici pizda și nici glasul.

Mult timp după asta am simți o ușurare… 

 Imagine: pinterest.com

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s