Amantele

Despre amante se vorbește urât, se vorbește murdar, pentru că ele distrug familii și fură bărbați străini.

Realitatea de fapt e cu totul alta, nimeni nu vă fură nimic. Multe din noi nici nu se gândesc la asta, nu visăm să vii luăm din familie și nici nu complotăm împotriva voastră. Faptul că poartă verighetă pe deget, nu înseamnă însă că vă aparțin și că sunt ai voștri, că au ochii legați iar pula nu li se scoală la alte femei. Asta se referă și la femei… Dorințele nu le poți ascunde, nu le poți inhiba doar pentru că cineva așa vrea.

Faptul că doi oameni au decis să meargă mai departe de o simplă cafea, e pentru că a apărut o atracție între ei, o simplă chimie care îi face să se simtă bine și confortabil când sunt împreună, când sunt în pat. Noi nu visăm să facem familii cu ei, să plodim copii, să le spălăm chiloții și nici să le ascultăm problemele zilnice. Poate că anume asta și îi atrage la noi.

Știm că le călcați cămășile dimineața și le faceți de mâncare, că le aranjați hainele și tot voi le puneți la spălat, dar asta nu-i împiedică să meargă și la altele și nici pe noi să fim atrase de ei. La majoritatea, nu ne pasă și nici nu ne interesează că voi faceți asta. O bună parte avem și noi câte un „Tolikă” al nostru acasă cărui îi facem aceleași lucruri și care se mai uită și el pe la alte buci și țâțe din când în când.

Căsătoria nu te asigură că vei fi pe viață cu el sau că el îți aparține și nici faptul că merge la alta nu înseamnă că e mai bună decât tine sau că e mai potrivită pentru el. În cele mai dese cazuri, amanta este o ieșire din rutină și o relaxare înt-o altă formă, o schimbare de mirosuri și de transpirație și invers.

Mai mult sau mai puțin, la un moment dat toți vor o schimbare în relație mai ales atunci când intră în rutină. Unii nu recunosc asta, alții o inhibă și nu trec granița iar unii pur și simplu și-o asumă.

Sursa foto: Fotograful KARL LAGERFELD

Un comentariu Adăugă-le pe ale tale

  1. HornyAlejandro spune:

    Doamne ce urat vorbeste domnisoara. De ce sa nu ai standarde mai inalte, de sa iti faci amintiri potrivite, sa cuceresti mai mult decat prin fizicul tau, acum cat e proaspat? Auzi ce zice ea, daca iti place asa, fii o curv* si nimic mai mult; una care cucereste doar ca are sani si pizd* si face deepthroat. Treaba ta.
    In schimb, bravo. Nu trebuie mai mult unui barbat. O femeie trebuie sa fie obsedata de s3x si asta sa fie ca o parte din ea, ceva ce o tine infometata; sa arati figura aceea neajutorata care o cere mai adanc si sa pui limba pe… lustruite de doua femei.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s