Citesc, deci sunt sexy

„Femeile care citesc sunt cele mai sexy” există așa un slogan în popor.
Eu am citit destule cărți la viața mea dar știu că sexualitatea mea cu siguranță nu vine de la ele. În ultimul timp am făcut sex și am băut mai des decât am pus mâna pe o carte iar judecând după atracția pe care o am la bărbați nu sunt mai puțin sexy.

Ce treabă are sexualitatea cu cărțile? mai ales că unele citesc niște porcării pe care nici măcar cărți nu poți să le numești….Sau în așa fel încurajăm femeile care nu au succes la bărbați? Pentru a le da o speranță, le zicem că sunt „femei sexy”.

Femeile doar citite, sunt cumva seci, cumva limitate, cumva mironosițe și asta chiar și pentru mine ca femeie. Nu-mi prezintă nici un interes.

Femeile „citite” sunt cumva interesante doar dacă au ascuns acolo în adâncul ochilor și privirea aia de ”sucika” care dacă te place, te dezbracă și te fute din ochi. Altfel trec neobservate sau devin doar prietene pentru bărbați.

Recent discutam cu un cunoscut despre relația lui care tocmai s-a încheiat. Domnița citea câte două cărți pe săptămână. El, îmi zice că cel mai frumos din relația lor au fost discuțiile, că la pat era zero. Ar fi preferat aceste discuții, dar la bătrânețe, când acolo nimic nu mai cere și nimic nu mai funcționează dar acum e tânăr, vrea să simtă, să se excite.

Nu orice femeie care citește mult este sexy, mai degrabă e nefericită. Da, inteligentă, citită dar nefericită și neîmplinită. Sexualitatea asta trebuie să vină cumva din interior, din dorințe și din interes.

Cititul are farmecul lui doar dacă e dozat și e acolo unde trebuie…

 

Imagine: pinterest.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s