#StaiAcasă

Vă dați seama cât de proști suntem dacă nu înțelegem simpla afirmație „staiacasă”? Adică s-a ajuns la chestia ca să fim amendați și bătuți până ne sar papucii pentru că înțelegem și nu respectăm o simplă regulă. Eu cred că suntem o nație de oligofreni care ne-am panicat de la idee de a sta în casă, ne căcăm pe noi de retardați ce suntem. Ne-am speriat de patru pereți. Ne temem de sunetul propriilor bășini care se aud în singurătate. Suntem așa de proști încât nu știm ce să facem când ajungem să stăm față în față cu noi înșine și ne apucă panica.
De parcă până acum am locuit doar pe străzi, am umblat doar prin cluburi și parcuri și acum ne-am trezit brusc într-o casă. WTF…o casă! ce să faci în ea? de parcă n-ai văzut în viața ta o casă.

Noi doar nu putem așa simplu să respectăm lucrurile până nu suntem bătuți cu biciul și băgați la dubă. Nație de leneși iresponsabili, aroganți și ignoranți.

Când a început boala aia cu procurarea excesivă de hârtie igienică și pachete cu hrișcă, chiar credeam că pe oameni pur și simplu o să-i apuce căcarea de la mâncarea pe care acum o vor găti acasă. Pe bune, majoritatea nu pot frige un ou, deci fac experimente î bucătărie și după îi apucă căcăreala. Ca acum, să-mi dau seama în plm că voi ați golit rafturile magazinelor doar pentru a filma porcăriile alea de video de pe tiktok. Chiar așa ați ajuns  mă înguștilor să filmați cum vă spălați în cada plină cu mivina, cum numărați boabele de hrișcă din pachet sau cum umblați înveliți în hârtie igienică? Ați devenit vedete tiktok ca până la urmă să nu leșinați singuri de la propria prostie?

Și mesajele astea cu care brusc a fost bombardat facebook-ul  gen „după asta vom aprecia mai mult libertatea, plimbările prin parc, cerul senin, oamenii din jur, ne vom îmbrățișa mai des, vom aprecia lucrurile mărunte”. Mă irosiților, voi când erați în zilele bune nu făceați decât să vă pișați pe la tulpina copacilor prin parc sau să scuipați ca cămilele și să mâncați semințe prin parcuri, după asta tânjiți? Voi care ieșiți la fiecare două zile în plimbare prin oraș și mai postați asta pe stories, visați la când se termină carantina? Voi care vă mirosiți șosetele înainte de a le pune pe voi, visați la lucruri obișnuite și normale?

Acum cel puțin măcar am înțeles cu toții că, scuzele alea de genul ”nu am timp să citesc, să pictez, să învăț ceva nou” de fapt nu consta în lipsa timpului dar în tine… niște irosiți lenoși și jegoși eram și înainte de pandemie.

StayAtHome- e despre stai dracului închis în casă și găsește-ți o ocupație pentru tine, nu pentru toată lumea de pe net, împrietenește-te cu o muscă, ascultă-ți vecinii cum fac sex sau vorbește cu prostul din oglindă și nu te juca cu mâncarea!Păstrează distanța, iar, când mergi la magazin bagă și tu o mască pe fața aia dementă, acum ai șansa să o ascunzi un pic.

…dar cel mai bine citește… nu contează ce…dar citește..măcar îți vei îmbogăți vocabularul! 

 

Imagine: pinterest.com

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s