Asta sunt Eu

Sunt un om… mai exact o femeie (și asta nu mă etichetează cumva)…
Nu fac parte din femeile care preferă shopping-ul de haine în schimbul celui de cărți, nu merg la coafor pentru aranjarea părului, nu merg să-mi fac unghiile, sprâncenele sau alte chestii pe care preferă unele femei să-și piardă timpul. Cu toate astea sunt o femeie aranjată…3

Nu fac parte însă nici dintre femeile care stau toată ziua la bucătărie și își așteaptă partenerul cu ciorba numai bună de înfulecat sau cu copturi de casă.

Nu am mulți prieteni, ba chiar dacă stau bine să mă gândesc nu am nici unul. Știți genul ăla de oameni pe care îi suni tu sau ei și vă plângeți pe diferite „rahaturi” necondiționate? Păi uite eu din ăștia nu am adunat în jurul meu… nu am nevoie de ei…

Nu-mi pasă ce cred ceilalți despre mine atât timp cât mă împac bine cu morala mea.

Gândesc liber și accept orice, atât timp cât asta nu afectează dezvoltării mele intelectuale..
Nu mă deranjează prostituatele, narcomanii, alcoolicii sau cei care întrețin relații sexuale cu același gen dacă asta este alegerea lor.

Nu suport nici politica și nici religia atât timp cât astea două ne dictează nouă viața.

Pe acest blog o să scriu orice vreau eu, eu sunt stăpânul blogului meu! Părerile voastre sun bine venite  atât timp cât nu încercați să-mi oferiți sfaturi sau să-mi țineți morală.

Majoritatea imaginilor de pe acest blog sunt luate de pe net căutate și alese ore în șir (uneori chiar mai mult decât aș scrie un articol) așa că atunci când le ciordiți vă rog să indicați sursa…Haide-ți să ne respectăm!